21.09.2011

Hele Fjelltun-gjengen er samlet i den gamle synagogen i Kapernaum ved Genesaretsjøen. Foto: Johnny V.

Shalom!

Her i Israel nyter vi livet med sol, is, bading, god undervisning og varme! Tiden går fort, og de siste dagene har vært ekstra spennende..

I går hadde vi undervisning i menighetslokalet til en kristen menighet i nærområdet, etterfulgt av en rolig frikveld. Noen valgte å slappe av og sole seg ved leiligheten, mens andre reiste til Banana Beach for bading og soling (og kom hjem med myggstikk i fleng…). Etter en velsmakende middag/kveldsmat, avsluttet vi kvelden med en samling på taket. Det var fint.

Dagen i dag har vært både lærerik og kjekk! Rett etter frokost satte vi kursen mot Genesaretsjøen hvor vi skulle tilbringe dagen. Første stopp var «Møteplassen» ved Peterskirken (som dere kan lese mer om i Joh 21), hvor vi hadde samling og en stille stund i kirken. Deretter reiste vi på båttur, og vi fikk se Genesaretsjøen på nært hold. Sola stekte, så det var herlig med litt mat, og en dukkert i Genesaretsjøen (etter båtturen), før vi reiste videre til Kapernaum (Jesu by). Etter en kjøretur rundt hele sjøen og en liten stopp ved Jordanelva, gikk dagen mot slutten.

De siste dagene har vi altså fått besøke noen av de stedene Jesus og hans disipler var, og vi har hatt et variert program med bibellesning, undervisning, sang og bønn!

Vi hilser til alle kjente og kjære hjemme i KALDE Norge (hehe) med Lukas 8,22-25.

-Hanne og Sylvia

Paul Odeh underviser på Møteplassen ved Genesaretsjøen, der Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen. Foto: Johnny V.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s